المقادير:
نص كيلو صدور فراخ مسلوقه و متقطعة مكعبات
كوباية دقيق
كوباية ماء
لتر لبن
3 كوبايات شوربة فراخ
كوبايتين زبادي
معلقتين سمنة
بصلة مبشورة محمرة في الزيت
ملح وفلفل اسود
الخطوات:
- نقوم بتشويح قطع الفراخ في السمنة علي النار و نضع عليها الملح والفلفل الاسود
- نقوم بتسخن الشوربة ثم نضع الفراخ فيها
- نضع الدقيق و الزبادي و اللبن في طبق جانبي و نخلطهم كويس مع بعض
- نضع خليط الدقيق و الزبادي واللبن علي الشوربة والفراخ و نقلبهم جيدا حتي تصل للقوام المطلوب
- يصب الكشك في طبق التقديم و يزين بالبصل المحمر ويقدم بارد او ساخن وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق