أطبـــــــــاقنا

كشك بصدور الفراخ

المقادير:


نص كيلو صدور فراخ مسلوقه و متقطعة مكعبات

كوباية دقيق


كوباية ماء

لتر لبن

3 كوبايات شوربة فراخ

كوبايتين زبادي

معلقتين سمنة

بصلة مبشورة محمرة في الزيت

ملح وفلفل اسود

الخطوات:



  1. نقوم بتشويح قطع الفراخ في السمنة علي النار و نضع عليها الملح والفلفل الاسود

  2. نقوم بتسخن الشوربة ثم نضع الفراخ فيها

  3. نضع الدقيق و الزبادي و اللبن في طبق جانبي و نخلطهم كويس مع بعض

  4. نضع خليط الدقيق و الزبادي واللبن علي الشوربة والفراخ و نقلبهم جيدا حتي تصل للقوام المطلوب

  5. يصب الكشك في طبق التقديم و يزين بالبصل المحمر ويقدم بارد او ساخن وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

LCOZINA TV Designed by Templateism | Blogger Templates Copyright © 2014

صور المظاهر بواسطة richcano. يتم التشغيل بواسطة Blogger.